Caius ben Obeada
קאיוס בן עובדיה
December 2018
S M T W T F S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Momente Apologetice

VENI, VIDI, VICI – gandul zilei

dec 28 2018 02DESPRE RUGACIUNE

Decembrie 28, 2018

Ti sa intamplat sa ceri ceva Domnului si sa nu primesti? Sau sa ceri bisericii si prietenilor sa se roage pentru tine si sa nu primesti ce ai cerut?

Mi se pare ca multi inteleg gresit sensul rugaciunii, sa uita partea in care „voia Domnului” sa se faca ci nu a noastra. Devine dezamagitor cand implinci in rugaciune pe altii, nu primesti ce ceri, dupa care iti este rusine sa spui ca „rugaciunea nu a avut succes”, pentruca succesul rugaciunii este masurata in standarzi firesti a primi „imediat” ce ai cerut. Conducand masina mai bine de doua ore in aceasta dimineata ploioasa, am avut ceva timp sa meditez la aspectul rugaciunii in care asteptarile nu coincid cu voia Domnului.

Noi to cerem, si mai putin dam. Ma intrebam in aceasta dimineata de ce Domnul ar asculta rugaciunea mea cand eu nu merit nici aerul pe care-l respir. De ce Domnul sa asculte rugaciunile prietenilor mei cand nici nu stim voia Sa. Vrem multe, cerem destul, insa cand e vorba de slujire, stam comozi in bancile noastre asteptand altii sa o faca.

De multe ori nu intelegem efectul rugaciunii si cum Domnul intr-adevar raspunde. Timpul nu este de partea noastra, iar Dumnezeu are o vesnicie. Bucurate sa fi luat in considerare in fata Creatorului, niste zdrenta care nu meritam sa ridicam glasurile in cereri comune. Ma rog in fiecare zi ca Domnul sa nu ia in considerare pacatosenia mea, cerandu-mi iertare sa-l deranjez din consiliul Dumnezeurii Sale. Fa si tu la fel, si poate o sa ai o zi mai buna.

Pina maine va spun:

Tace buna! Shalom! Bucuria cerului cu voi!

Please follow and like us: