Caius ben Obeada
קאיוס בן עובדיה
December 2018
S M T W T F S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Momente Apologetice

VENI, VIDI, VICI – gandul zilei

dec 20 2018 1CAND COPII VIN ACASA LA MAMA

Decembrie 20, 2018

Iarna este peste noi, studentii casei noastre au intrat in vacanta. Unde este mai bine decat acasa la mama? Mare bucurie sa stiu ca toti copii au trecut cu bine prima jumatate a anului scolastic, revenind la cuibul lor sa-si petreaca mica vacanta cu parintii. Casa este plina, ne lipseste fata mai mare care va veni si ea la sfarsitul saptamanii. Cu listele in buzunar, fiecare isi pregateste cadoul pentru „secret Santa” care le-a cazut la tombola.

Ca parinti suntem bucurosi sa-i avem acasa, de o oprtunitatea de ai vedea si DEC 20 2018 2asculta in discutiile lor. A trebuit sa luam niste decizii logistice, avand in vedere ca parcarea casei noastre este limitata. Daca in timpul anului puteai parca in strada, iarna trebuie sa fii in parcarea casei, daca nu amenzile de parcare in strada te asteapta pe parbriz. Cu 6 masini de parcat, a trebuit sa luam niste decizii mai drastice: am parcat pe iarba (zapada) in fata casei. Cu toate masinile aliniate in fata casei parca am fi un complex de vandut masini, insa vecinii casei stiu ca copii lui Sabina sunt acasa.

Pomul de iarna a fost pus, caldura sobei ne strange pe toti in jurul ei. Barney se bucura de atentia tuturor.  Dragi prieteni, bucurativa de prezenta copiilor vostri, vor veni timpuri cand solitudinea iti va fi prietenul cel mai bun, poate uitat de multi, insa nu de Domnul. Fa loc in casa ta nu numai pentru copii tai, dar cel mai important pentru Domnul nostru care a venit in aceasta lume intr-o saracie lucie, nascut intr-o iesle. Datorita gestului Dumnezeiri, am ajuns si noi sa avem parte de vesnicii asa cum au ajuns sa beneficieze si inaintasii nostrii. Fa loc masinilor copiilor tai, chiar si pe iarba din fata casei, chiar daca va trebui sa platesti amenzi. Merita fiecare minut in prezenta familiei care ti-a dat-o Dumnezeu.

Pina maine va spun:

Tace buna! Shalom! Bucuria cerului cu voi!

Please follow and like us: